weet jij hoe het voelt
weet jij wat het is
weet je geliefde hoe het voelt
neen, hoe weet je dan dat ze je geliefde is
voelt ieder het anders
hoe voel jij het dan
weet je wel zeker dat het dat is
ben je zeker dat het goed voelt
ben je zeker dat het nooit pijn doet
bij mij dot het nu wel pijn
weet jij hoe het voelt om deze pijn te voelen
heb jij nu nog nooit een pijn als deze gevoeld
een pijn die je opvreet
een pijn die je stuk maakt
een pijn die meer en meer ondraaglijk wordt
deze pijn moet je verdwijnen
deze pijn is een stille pijn
deze pijn mag niet getoond worden
de pijn die ik voel
de pijn is liefde
liefde voelt dus niet altijd goed aan
liefde kan veel verdriet veroorzaken
maar in mijn dromen
daar is de pijn weg
daar is het gevoel hemels
dus als de pijn te erg wordt
dan ga ik naar mijn droomwereld
dus .... slaapwel