Alleen het geluid van de radio op de achtergrond…
De blik in jou ogen zegt zoveel meer dan de woorden uit je mond…
Je zegt dat je niks wil… dat het niet mogelijk is… dat we elkaar moeten vergeten…
Maar jouw ogen… jouw ogen laten mij heel iets anders weten…
Jouw ogen laten mij weten dat je dit helemaal niet wil… dat je me niet kwijt wil zijn…
Dat doet jou… net als mij veel te veel pijn…
Het zou ook beter zijn… jouw woorden hebben ook wel gelijk…
Maar dat wil niet zeggen dat het zo makkelijk gaat in de praktijk…
Maar wou je jouw eigen gevoel nou aan de kant zetten of onderdrukken…?
Lieve schat… dat is gedoemd om te mislukken…
Altijd jezelf aan de kant zetten om dat zoveel beter zou zijn volgens jou…
Je zet jezelf aan de kant omdat je niemand teleurstellen wou…
Zij mag niets weten van al onze nachten… al onze afspraken…
Zij mag niets weten over alle plannen die we samen wouden maken…
Zulke mooie herinneringen… ze doen pijn omdat ik ze nu moet vergeten…
Iedere aanraking… iedere streling… iedere zoen… door jou liefde was ik bezeten…
Nu kies je toch voor haar… iemand anders in je leven…
Alleen omdat jij en ik samen niet meer mogelijk is… omdat jij hebt opgegeven…
Je leek ons beide voor geen goud te willen verliezen…
En toen besloot je toch… het was eerlijker wanneer je tussen ons zou kiezen…
Is het wel eerlijk tegen over jezelf dat je deze beslissing hebt genomen…?
Is het wel eerlijk dat je jezelf je eigen wensen hebt ontnomen…?
Als jij gelukkig zou zijn… dan had ik er ondanks de pijn ook mee kunnen leven…
Want geluk… op welke manier dan ook… is dat wat ik je wil geven…
Nu is het dan tijd om afscheid van elkaar te nemen…
Verdriet, pijn, verwarring en twijfel zijn waar te nemen…
Je zegt dat het beter is.. wie wil je overhalen…?
Mij… of misschien jezelf…? Dat vroeg ik me al eerder af… al vele malen…
Een afscheidszoen… een traan… en een laatste blik…
Betraande ogen… en zacht gesnik…
Waar je nu ook naartoe gaat… ik hoop dat de toekomst je heel veel geluk gaat geven…
En vergeet niet… ik blijf altijd van je houden.. in mijn hart blijft altijd een plekje voor jou leven…