Woorden fluister ik stil in je oor
Je kijkt men aan en kruipt dichter
Zachtjes val ik in slaap
En droom ik over later
De dagen dat je altijd bij me zult zijn
’S avonds samen slapen
en ’s morgens in jou armen ontwaken
Kinderen die jou naam zullen dragen…
Niemand die ons geluk kan verstoren
Geen ouders waar we moeten naar horen
Een eigen leven,
Op eigen benen staan.
Samen overal naar toe kunnen gaan
Echt onafscheidelijk, ik en jij
Ik zie het al zo voor mij,
Nu nog een droom later hopelijk realiteit…