Verwarring
Ik weet het niet meer
Hoe, wat, waarom …
Ik wil je niet kwetsen
Maar ik ben wie ik ben
Ik doe wat ik doe
Het spijt me dat ik me niet kan veranderen
Ik kan er niets aan doen dat ik aan je denk
Ik weet niet waarom
Maar luister ik naar de wind hoor ik jou
Kijk ik naar het water denk ik aan jou
Is dat normaal?
Ik weet het niet meer
Ik weet niets meer ….
Ik mis je wanneer ik je niet hoor
Als ik denk, denk ik aan jou
Maar denk jij ook aan mij?
Is dat gewoon vriendschap?
Ik weet het niet
Weet jij het?
....