Wanneer ik mijn leven overloop,
dan stoot ik op verscheidene dingen:
geluk en liefde,
maar ook eenzaamheid en verdriet.
Toch kan ik geen balans opmaken,
alhoewel,
naar mijn gevoel
overheerst het verdriet.
Maar als dat nog een keer gebeurt,
dan vlucht ik weg,
in mijn eigen wereldje,
een wereld vol liefde en geluk.
Spijtig genoeg
zijn het enkel maar
dromen...