Ik heb gedroomd
dat ik op een dag
wakker wordt in het paradijs,
in een wereld vol liefde en geluk
vol vreugde en romantiek,
waar de 'fenomenen' verdriet,
pijn en onrecht niet bestaan,
waar enkel het goede overleeft.
In zo een wereld zou ik pas
echt gelukkig kunnen zijn,
zonder te moeten vrezen
dat het elk moment kan verdwijnen.
Maar ik zal het moeten doen
met mijn leven hier op aarde,
want dromen zijn maar dromen
en deze droom zal waarschijnlijk
altijd slechts een droom blijven...