OUDE HEER.
de oude heer werd eens een peer
t'is vier uur,
de oude peer heeft weer een kuur
hij zit daar maar zonder haar
het 3de miljoenste jaar
dag peer oude heer
met een domme domme kuur rond vier uur
zoeken zoeken dat boek van de heksenbrij
ik heb het!
een dikke spin moet dat erin?
een vliegenpoot en de schel van een noot
nu nog wat mensenbloed en een stukje toverhoed
ooooh eens proeven
mmmm het is lekker goed en super zoet
oneee wat ben ik nu weer geen peer maar een beer
van Olivia