wat moet je doen
als je op de bodem zit,gehaat
en je zelf dieper graaft
zodat je nog dieper gaat
dieper de afgrond in
totdat niemand je meer ziet
en dat je uiteindelijk verdrinkt
in tranen van verdriet
wat moet je doen
als dit je wereld is
van binnen want van buiten
daar is niets mis
daar ben je altijd blij
helemaal geen leed
altijd een masker op
niemand die het weet
wat moet je doen
om je gevoelens te uiten
als je wil stoppen
met verdriet opsluiten
wat moet je doen
als je je verdriet niet kan vermijden
ik wil een andere manier
dan dat eeuwige snijden