men eerst feestje
t is iets bijzonders
na 11 uur thuis, en ik krijg op men donder
ik kom binnen als een verlegen beestje.
alles is hier zo raar,
alcohol vormt een gevaar.
eens het licht gekomen, en de drank uit men hoofd.
sta ik te dromen,
alsof iemand me gelooft.