SCHIJN VERDER, GISTEREN
Ik zag je mooie gedicht, maar dat was gisteren
Spiegelend een droom die leeft in mijn herinnering
Was het maar realiteit
Schijn verder gisteren
En laat mij terug gaan naar toen
Draag me weg om je vast te houden
Het over te doen
Schijn verder gisteren
En laat mijn droom uitkomen
Geen dagdromen
Op heel veel dagen staar ik waar ik ook ben
En schreeuw jouw naam
En hoop dat mijn gebed je terugbrengt
Schijn verder,ook vandaag
Dit gedicht heb ikzelf geschreven
Ter nagedachtenis aan mijn broertje Dennis
patden@planet.nl