MAMA
Mama het moet koud zijn in die schaduw
Om nooit meer de zon te voelen
Maar u wilt ons laten schijnen
U bent onze kracht
Om zelf naar de achtergrond te verdwijnen
We horen u niet klagen
Een gezicht vol verdriet
Ogen vol tranen die vragen
Mama weet dat je mijn heldin bent
En alles wat ik wil zijn
Ik kan alleen hoger vliegen
Met u onder mijn vleugels
Dit gedicht heb ik geschreven, voor mijn moeder
Die nog steeds onnoemelijk veel verdriet heeft
van het verlies van haar zoon Dennis
patden@planet.nl