Ik heb mijn gedachten er niet bij
Ik denk aan jou ,denk jij aan mij ?
Ik denk aan al die tijden dat we overal om lachten
Maar er waren ook tijden dat we diep nadachten
Er waren tijden dat ik liep te dromen
Wat zal me in de toekomst allemaal overkomen
Hoe zal het met ons verder gaan ?
Hoe lang blijft onze liefde voortbestaan ?
Ik heb mijn gedachten er niet bij
Ik denk aan jou ,denk jij aan mij ?
Ik denk aan al die al die maanden die voorbij zijn gegaan
Dat iedereen aan me vroeg ben jij op daan ?
Ik zei maar van nee en hield verder mijn mond
Ik wist niet dat jij mij ook leuk vond .
Ik zei maar nix ik dacht als iemand het doorlult
En het is me gelukt met veel geduld
Ik heb mijn gedachten er niet bij
Ik denk aan jou ,denk jij aan mij ?
Ik denk aan het moment dat jij mij verkering vroeg
Ik kreeg vlinders in mijn buik en dacht nu is het genoeg
Ik moest van mezelf ja zeggen
En voor 1x mijn gedachten opzij te leggen
Maar die verkering er was nix aan
Alsof ik wist dat het fout zou gaan .
Ik heb mijn gedachten er niet bij
Ik denk aan jou ,denk jij aan mij ?
Ik denk aan het moment datwe het uitmaakte
Ik dacht gewoon verder als vrienden en dat het me niet echt raakte
Maar ik was er kapot van
Maar we zeiden nix tegen elkaar wat moest ik dan ?
Zouden we ooit nog met elkaar kunnen omgaan als daarvoor?
Belachelijk! 1 maandje verkering kwam het allemaal daardoor?
Ik heb mijn gedachten er niet bij
Ik denk aan jou ,denk jij aan mij ?
Ik denk aan de afgelopen weken , ze waren fijn
Ik kon vaak bij je in de buurt zijn
We hebben leuke dingen gedaan
Ik wil nooit meer bij je vandaan
Vooral film kijken vond ik leuk
En we liggen weer om nix in een deuk