DROMEN
Als je droomt zit je in de wolken
Werkelijk alles kan
Badend tussen elfjes
Vliegen met een gnoom
Werkelijk alles kan, want het is een droom
Dansen met het verleden
En mijn overleden oom
Werkelijk alles kan
ALLEEN maar in mijn droom!!!
Dit gedicht is geschreven door mijn dochter Denise ze is 13 jaar
Ter nagedachtenis van haar Ome Dennis