Ik zou je nog zo graag iets willen zeggen,
Al zeggen woorden niet zoveel.
Het is niet zomaar even uit te leggen,
Al weet ik dat je dit best horen wilt.
Wat zou ik zonder jou moeten beginnen.
Jij die er altijd voor me bent,
Voor jou hoef ik geen woorden te verzinnen.
Jij bent iemand die niet voor de problemen wegrent,
Maar ze uit de weg gaat,
Ze uit de weg ruimt als een echte vent.
Door jou voel ik me grotendeels blij,
Ook al besef je dat zelf niet,
Maar toch voel ik me vrij.
Je zegt wel dat ik je niet zo goed ken,
dat is ook zo,
Maar zoals ik weet hoe je bent,
Vind ik je een grote knuffel-vriend,
een lieve jongen,
Die dat best beseffen mag, omdat je het verdient....
*Ik heb dit gedicht dus gister met de gedichtenstrijd ook ingestuurd, maar hij staat er niet, dus moet ik hem nog maar een keer insturen..*