Overleven
Verward en onzeker
Staar ik op het leven
Het is waar, ik ben geloofd
Hij heeft zijn straf gekregen
Het is bijna niet te geloven
Dat mensen zijn daden zien
Zoals ik ze zie
Verward en onzeker
Tast ik naar een pad
Een pad om tevolgen
En mijn leven weer op te pakken
Vragen voor in de toekomst
Ik laat ze rusten
De antwoorden zullen wel mee vallen
Ik zal het wel weer overleven
Overleven
Dat is het woord
Dat me de laatste tijd
Op de been heeft gehouden
Ik kon niet meer vechten
Ik kon niets meer doen
Ik moest alleen overleven
En dat is me gelukt
Zijn straf heeft mij nieuwe krachten gegeven
Ik kan weer vechten,ik kan weer knokken
Ik kan zelfs weer een beetje helder denken
En een klein beetje leven