Verwarring
Ik heb van mezelf bijna elk stukje gegeven
waardoor ik vergat dat ik ook recht had op leven
Altijd stond ik open voor ieders verdriet
Maar mijn wonden zag men niet
Ik zocht naar liefde, maar viel ten prooi aan een vos
Ik wilde vluchten maar hij liet me niet los
Gehersenspoeld, gemanipuleerd, gekwetst en mishandeld;
Bovendien bleef ik in het goede geloven en wilde het slechte niet zien
Altijd liefde gezocht, die ik niet heb gekregen
Zo vaak willen schreeuwen, maar altijd gezwegen
Nooit een ander bewust pijn gedaan
Mezelf steeds af vragend: is dit een bestaan?