Een gevoel van radeloosheid
bezet mijn geest,
een waas van tranen
hangt voor mijn ogen,
woede en verdriet wisselen elkaar af.
Ik voel me verloren,
weet niet meer wat te doen,
voel me belogen,
gaf m'n vertrouwen weg
en kreeg het geschonden weer terug.
Stil kijk ik voor me uit
en wacht op het moment
waarop alles weer wat beter gaat...