wacht niet tot je hebt wat je wilt
zoek ernaar en je vindt
maar zoek niet naar de liefde
ze zal je wel vinden wnanneer het tijd is om te komen
heb lief zoals je nooit gekwetst bent
luister niet alleen naar de woorden
maar ook naar de stiltes er tussen
zeg niet dat je het geluk niet kent
iemand die naar je glimacht
maakt je ook gelukkig
probeer het geluk te zien
in de kleine dingen
doe niemand kwaad
zelf wil je ook niet gekwetst worden
laat de mensen zijn wie ze willen zijn
alleen dan zulle deze mensen gelukkig en blij zijn