Nachten lang,bloed,zweet en tranen
nachtenlang heb ik zitten denken
Hoe het gaat met de relatie...met ons
wat heb ik onze relatie nog te schenken?
Als ik bij jou ben,is het ok
Als ik bij jou ben voel ik me goed
toch loop ik er steeds vaker aan te denken
hoe het nu allemaal verder moet
Wij samen....zo anders
wij samen....zo vaak in de knel
wij samen....zo verschillend
wil ik dit allemaal nog wel?
We hebben ook wel leuke dingen
dan lachen we en ben ik blij dat ik je ken
maar wat....wat als ik je niet meer mis
als ik je niet meer mis als ik alleen ben?
Ik voel nog wel liefde....
ik wil er ook wel voor gaan....
maar het is toch raar dat ik nu al het gevoel heb
dat ik binnenkort weer alleen zal staan?
Ik hou van jou....
maar het doet me geen pijn
als ik strax weer de oude ben....
en dus weer alleen zal zijn!
Wij passen niet bij elkaar
ons leven bestaat uit andere doelen
daardoor hoeft het natuurlijk niet te zijn
dat we niks meer voor elkaar voelen
Dit is de laatste keer
de laatste keer dat we het gaan proberen
dan is het einde verhaal....
en dan is het dus beter elkaar de rug toe te keren
Ik hou van jou....
dat moet je na dit alles nog wel weten
want jij....jij hebt mij dingen geleerd
die ik never en nooit niet meer wil vergeten