Verlegen en stil met een uitgesproken mening
Behoefte alleen te zijn, zo te ontsnappen aan de eenzaamheid
Lichamelijke pijn maken om de pijn van binnen te verdringen
Een gelijke willen hebben maar niet hetzelfde als anderen willen zijn
Mensen op afstand houden, ondertussen verlangen naar vriendschap en liefde
Wijde kleren dragen om mijn breedte te verbergen
Mezelf te dik vervormd zien maar bang zijn mezelf te dun te zien
Gemeen zijn tegen de mensen van wie ik het meest hou
Tot over de grens gaan terwijl ik zo bang ben mensen te verliezen
Zo graag willen loslaten dat je er aan vast blijft klampen
Geluk in andere mensen maakt mij somber
Somber weer maakt me vrolijk
Alleen voelen in een groep van mensen
Geen rust kunnen vinden in de stilte
Onzichtbaar willen zijn maar tegelijkertijd vooral niet willen verdwijnen in de grijze massa
De verleiding zo groot mogelijk maken en hem toch te moeten doorstaan
Harde muziek luisteren om stilte te creƫren
De negatieve kijk op het leven zien als de positiefste manier te overleven
Afgebroken en uitgeput lichaam leidt tot geestelijke kracht
Beter willen zijn maar de ziekte niet los willen laten
Precies weten wat het beste is voor andere mensen maar mijn eigen goede raad niet op durven volgen
Gevoel alsof ik barst uit dit te grote lichaam