Telkens weer zie ik een landschap
het gras staat hoog,
zou de hemel kunnen reiken
Plotseling vliegt een vogel
rechtstreeks de bossen in
aan mijn rechterkant
Bomen verliezen bladeren
in razendsnel tempo
zie ik alles vergaan
Dit is mijn geheim,
fluister ik tegen een hert
het is gewond geraakt
Langzaam voel ik het
terwijl de wind zacht fluisterd
er loopt een traan over mijn wang
Juist op het moment
dat ik mijn tranen vrijheid geef
ben jij daar
Als ik omhoog kijk zie ik de zon
die blijkbaar ook niet onsterfelijk is
De zon, dat ben jij-
jij zendt de stralen naar mij