Je hand rustend op mijn buik....
Je lichaamsgeur die ik ruik.....
Je vingers gaan zachtjes door mijn haar....
Is het een droom, nee het is echt waar....
Je lippen vinden de mijne heel teder en zacht....
Ben jij degene waar ik op wacht......
Je hebt me in het verleden veel pijn gedaan....
Mijn hart deed zo'n pijn dat ik deze ook niet meer kon verstaan....
Maar mijn hart schreeuwde het uit, de liefde voor jou.....
Dat ik er alles voor moest doen dat ik jou krijgen zou...
Is het waar komen we weer bij elkaar en leven we fijn.....
Zullen we weer met zijn tweeen zijn.....
Het lot heeft ons voor de zoveelste keer bij elkaar gebracht.....
Dit doet ook denk ik de hogere macht.....
Toch weer samen de kans gekregen, alweer...
Maar ik hoop dat het nu uitdraait naar meer.....