Mijn buren zijn krapuleuze mensen
dierenmishandeling, kindermishandeling, alle soorten
ze hebben totaal geen wensen
zo'n mensen zie je niet in betere oorden.
Mijn buren maken mijn leven ondragelijk
aan de ene kant hoor je ze roepen en tieren
aan de andere kant hoor je techno muziek.
ze hebben honderden dieren
ik word gewoon helemaal ziek...
Slapen?
Nog nooit van gehoord
altijd ruzie
zoiets maakt een mens gestoord.
Ooit was er brand
we hebben ze toen gered.
Ze gaven ons nadien zelfs geen hand
ik wil nu eens eindelijk goed slapen in mijn bed.
Buren die je een ziekelijk leven blijven geven
buren die niet weten hoe ze moeten omgaan met het maatschappelijke leven
buren die niet kunnen stil zijn na 10 uur
buren die kruipen over hun eigen vieze muur
Buren die niet weten wat muziek is
en IK heb het helemaal niet mis...
Politie die niets aan deze miserie doet
politie die de schade nooit vergoed...
Politie die niets doet tegen dat oneindige labeur
politie die niets doet aan die verschrikkelijke geur.
Honden mishandelen
dat kan dan zomaar?
Een wit hondje..
die opeens zwart is
hmz... verklaar...??
Oneindig veel klachten
krijgen jullie door hen
blijven jullie dan maar wachten
tot ik ooit helemaal doodziek ben??
Altijd ruzie
waarom waarom??
Heb ik hier om gevraagd?
hoe stom, hoe stom...
Ik haat mijn straat
ik haat mijn huis
niets dat baat
alleen een verhuis...
Maar verhuizen zal ik nooit doen :'(