Is het vreemd dat ik je armen voor me zie?
Is het vreemd dat ik aan je denk?
Het vreemde is dat ik je amper ken.
Maar jij toch bij me bent.
Is het vreemd dat ik het lachen hoor van je stem?
Is het vreemd dat ik kriebels krijg van je lach?
Het vreemde is dat ik je amper ken.
Maar jij toch bij me bent.
Is het vreemd dat ik onzeker ben?
En me afvraag of je me mag?
Het vreemde is dat ik je amper ken.
Maar jij toch bij me bent.