----Thee voor twee----
Geschrokken zag ik je gaan,
ik had niets anders verwacht
jou treft alsnog geen blaam
Vluchten, waar ieder aan dacht
Voor even stond tijd stil
Voor even maar nooit lang
stilte doorboord door een gil
Licht in een donkere gang
Vergeten blijf ik achter
en nooit niemand tot last
Wie heb ik in gedachten
Wie komt morgen te gast
(Grijze hemel en blauwe wolken)
Verdwaald kijk ik weer op
Gevonden kijkt de hemel terug
Tevergeefs stel ik vragen
en keer ik wederom mijn rug