Olympische Spelen
Straks beginnen de
Olympische spelen weer
en dat zorgt in Athene voor
een sportieve sfeer
De mensen gaan weer strijden
om de gouden, zilveren en
bronzen plakken
Ze gaan allemaal hun uiterste
best doen zodat de tegenstander
de medaille niet kan pakken
Er zullen vele sporten
worden beoefend
Zoals de vele onderdelen van atletiek
en bij het turnen gaat het
om de juiste techniek
De snelste tijd daar gaat
het om bij het zwemmen
en bij het mountainbiken
probeer je zo weinig
mogelijk te remmen
Bij het paardrijden
gaat het met het springen
om de beste tijden
En de minste strafpunten
en daardoor zijn ruiter en
paard soms aan het stunten
Dan heb je ook nog het roeien
of het judoën en het worstelen
waar twee deelnemers
met elkaar lopen te stoeien
Het zal een sportieve strijd
gaan worden
De beste sporter of team
zal gaan winnen
en die heeft dan de
gouden plak binnen