Als ik in de spiegel kijk,
dan zie ik twee ogen
die schitteren als ze jou zien lopen,
dan zie ik een mond
die niet kan zwijgen over jou,
dan zie ik twee oren
die luisteren of je al op komst bent,
dan zie ik twee armen
die je het liefst voor altijd zouden knuffelen.
Maar het allerbelangrijkste
zie ik niet,
maar dat voel ik wel;
ik voel een hart
gevuld met liefde voor jou!!