Geen gedrag en dus nooit voorspelbaar,
lijkt zo sterk maar blijkt soms erg breekbaar
Gekroond maar ooit een slaaf van de tijd,
misdadiger maar voor de misdaad bevrijd
Aanzoek lang na het passen van de ring
Staren naar je graf voordat je voorgoed ging
Niemand kent me maar ik ben een legende,
erkend en vertrouwd met het onbekende