heeey meisjuh jij bent voor mij de beste
heeey meisjuh je bent voor mij mijn nummer 1
heeey meisjuh ik weet hoe het leven jou pestte
heey meisjuh dat gebeurde pas toen ik verdween
maar wat niemand geloofd gaat toch echt gebeuren
ik kom terug en sla alles en iedereen uit de weg
ik laat jou vader mijn gedrag en houding keuren
dan word alles okej en jou vader heeft dan pech
heeey meisjuh, niemand kan ons uit elkaar halen
heeey meisjuh, je weet dat ik je niet alleen laat staan
heeey meisjuh, wat zal dan iedereen gaan balen
heeey meisjuh, je staat dan weer naast mij, vooraan
iedereen die voor jou, je leven heeft verziekt
kan neervallen en anders help ik ze daar wel bij
je worden als gras meteen kort gewiekt
je wijst ze maar aan, en dan zijn ze van mij!!!
heeey meisjuh, na de vakantie kom ik terug op school
heeey meisjuh, dan hoef je niet alleen te zijn of bang
heeey meisjuh, ik veeg ze met een klap zo in het riool
heeey meisjuh, bij deze een dikke klapzoen op je wang
regina, ik weet dat je het heel moeilijk had toen ik van school afging en "uit je leven verdween" maar na de vakantie mag ik terug en zal ik iedereen die het heeft geflikt jou te pesten is goed terug pesten..love you meisjuh tot op school