Voor Robert
Wat je nickname ook is,
het kan me niet veel schelen.
Voor mij ben jij Robert
een lieverd uit zovelen.
Vroeger misschien meer
maar we kijken nu vooruit.
Een nieuw leven voor ons allebei
Was ons laatste besluit.
Voor jou ben ik altijd vele malen zwakker
zwakker dan voor een ander
maar laten we toch asjebliefd
geen haat voelen voor elkander.
Asjebliefd vergeef me mijn gedrag
Iedereen stapt wel eens mis
die fout heb ik eens begaan
maar ik wil niet dat dat het einde is
Karin