Liefde 2
Jaloers,missen bang zijn hoort dat erbij?
Of krijg je het er gratis bij?
Ik weet het niet.
Wat ik voel is niet verdriet.
Dat is over.
Maar gaat de rest ook over.
Die jaloezie.
Die snap ik Ni.
Hij houd toch van me.
Waarom moet ik dan toch bang zijn .. verdomme.
Dat missen begrijp ik nog.
Dat is door houden van toch?
Of hoort het bij dat bang zijn.
Bang te om je kwijt te zijn.
Bang om je te verliezen aan een ander.
Dus de jaloezie voor elkander.
Ik snap het niet.
Al dat rare gevoel is eigenlijk wel verdriet.
Niet door jou.
Maar door mij en doordat ik van je hou.
Ik ben zo bang je te verliezen.
Zodat ik jaloers word en je gaat missen.
Ik wou dat ik het wist.
Ik wou dat je weer naast me lag voordat ik je echt heel erg mist.
Ik weet niet of ik het nog uit hou zo.
Please sms me ook nog zo.
Dan weet ik wat meer.
En slaap ik deze twee weken weer.