TROUWDAG
Wat is het snel gegaan
Het lijkt zo kort geleden
Dat wij elkaar het ja word gaven
In het huwelijk zijn getreden
Het was een mooie lente dag
De bloemen aan het bloeien
Met 4 bruidmeisjes, en de bruidengom
Voelde ik mezelf groeien
Ik had een prachtig bruidsboeket
Hij zit nu achter glas
Geeft mij een dubbele herinnering
Hoe gezegend , ik toen was
Gemaakt door mijn broertje
Op 23 mei
Wat waren we gelukkig
Hij was er nog bij
Mijn trouwdag
Het lijkt zo kort geleden
Dat we allemaal samen waren
En wij in het huwelijk zijn getreden
Dit gedicht heb ik geschreven voor mijn eigen trouwdag
Bloemen heb ik nog niet gehad hahaha dus dacht trakteer mezelf wel op een gedicht.
Het was in ieder geval een dag om nooit te vergeten