DE OUDSTE
Vanaf het moment
Ik geboren ben
Ben jij daar
Altijd verantwoordelijk
Mijn grote steunpilaar
Het is gewoon zo
Geaccepteerd zonder lach
Zonder traan
Om als oudste
Door het leven te gaan
Nu zijn wij ouder
En steun ik weer op jou
Zoals ik altijd heb gedaan
Heb je weer in tijden van verdriet
Voor mij klaargestaan
Maar het staat voor mij vast
Jij staat voor iedereen klaar
Om oudste te zijn
Is soms een tikkeltje te zwaar
Bedankt Bruder
HART VAN STEEN
Jouw woorden gelezen
Met een stille traan
Mijn bloedend hart genezen
Een lange weg gegaan
En goed ik ben de oudste
Echter kan het niet alleen
Zonder jullie, zonder jou
Zou ik zijn verworden
Tot het hart van steen
Jou geboren woorden
Geschreven uit je hart
Konden die steen doorboren
Ontstaan uit mijn diepste smart
Bedankt sis
Dit zijn 2 gedichten, die eigelijk bij elkaar horen, het eerste gedicht, heb ik geschreven voor mijn oudste broer Richard.
En het tweede Gedicht heeft hij mij terug gestuurd
Ze zijn heel bijzonder voor mij
patden@planet.nl