ONZE MIDDENMOOT
Mijn zusje, mijn beste vriendin
Zo mooi van binnen, zo mooi van buiten
Overal zo onzeker in
Soms zo verschillend, soms hetzelfde
Ik heb vaak gebeurtenissen
Als eerste moeten doorstaan
Maar nu moeten we ons, er samen doorheen slaan
Niet eers ik en dan jij
Als had ik jou dit willen besparen
Het is nu echt samen met mij
Ik kan het ook niet zonder jou
Het verlies is veel te groot
Maar weet wel...
Ik ook heel veel van jou hou
Onze middenmoot
Geschreven door je big sis Patricia