DE VRAAG
De dagen lijken eindeloos
Nu jij er niet meer bent
Totaal geen betekenis meer
Wachtend tot jij een teken zend
Zoveel dagen al voorbij
Sinds ik jou voor het laatst zag
Die beelden op mijn netvlies
Jouw eeuwig stralende lach
Die stem, die lach, je lichaam
Zover van ons vandaan
Ver weg, toch ook weer zo dichtbij
Op jou graf, je mooie naam
Het graf is zo dichtbij
Jouw lichaam in de koude grond
Mijn nachtmerrie zo groot
Toen ik het laatst bij jou graf stond
De tijd stond even stil
Toen ik daar bij jouw stond
Gedachtes aan de brand
Waar jij de dood vond
Ik ben er nog niet aan toe
Om bij jou graf te staan
Ik mis je zo verschrikkelijk
Ik weet ik kan je nooit laten gaan
Dit gedicht is geschreven door mijn zusje Simone
patden@planet.nl