JOUW HUIS
Jou huis, eens zo vol leven
Jij met je 2 honden
Jullie hadden ons nog zoveel te geven
Een bos bloemen aan jou deur
Ik neem ze mee naar boven
Ik hou de bloemen voor mijn neus
Maar ze hebben geen geur
Mijn hart scheurt
Bij het zien van jou huis
Die donkere waas
Oh Dennis, wat is er met je gebeurt?
In je huis
Jouw spullen over de grond
Ik kan het niet geloven
Sla mijn hand voor mijn mond
Ik doorzoek je spullen
En ik voel me schuldig
Vind je dit wel goed?
Onzeker, de zak aan het vullen
Jouw kamer, zo donker, zo zwart
Ik kijk verdwaasd om me heen
Zie je broek, zie je slaapzak
Ik doe mijn ogen dicht, het breekt mijn hart
Dromen en herinneringen
Spelen zich voor mijn ogen af
Ik zie je thuiskomen
Meteen het honden geblaf
Schimmen uit het verleden
Doemen soms voor me op
Jouw lieve gezicht
Heel zachtjes voorbij gegleden
Dit gedicht is geschreven door mijn zusje Simone