De julizon schijnt op mijn zorgelijke schedeldek
Verwarmt mijn haren, niet mijn kille gedachten
Mijn ogen zien geen zon, slechts een verblindende vlek
Symboliserend voor al degenen die ik verachtte
Vastberaden stap ik in de schaduwen
Mijn botten versteend en spieren stram
Verscholen voor hen die mij schuwen
Voorzichtig leun ik tegen een dode boomstam
Gij zult niet weer over mijn zere lichaam heen lopen
Mijn armen reiken naar de lucht, vragend om regen
De regen die mijn eenzame ziel opnieuw zal dopen
De storm trekt aan mijn haren, geeft mij zijn zege