Voor mijn lievie Pauli!
Lievie, je weet echt niet hoeveel je voor mij betekent
voor jou ga ik echt door het vuur
Hier had ik echt nooit, en niet meer op gerekend
mijn liefde voor jou is voor hele lange duur
Ik wil voor nu, voor altijd, en eeuwig bij jou zijn
jij bent mijn lieve schatje, voor altijd
Met jou aan mijn zij, krijgen ze mij nooit klein
geen zorgen, mij raak je echt nooit meer kwijt!
Ik ga echt helemaal voor jou, alles erop en eraan
allemaal hebben we onze fouten.............
Ik wil voor jou echt en helemaal gaan
wat anderen mogen denken zal me eigenlijk bouten...
Ik wil niemand anders dan jij, ik hou echt zielsveel van jou
maakt niet uit wat iemand anders zegt....
Ik ben voor altijd en eeuwig jou vrouw........
mijn liefde voor jou is onvoorwaardelijk en ECHT!!!!
Ik hou van je schatje