Ik zie jou daar staan.
Je komt langzaam naar me toe
en zodra je voor me staat.
Kijk je mij aan.
Je brengt je lippen naar de mijne.
Je zoent me zacht
en streelt mijn arm.
Ik pak jou hand, de dichst bijzijnde.
Samen lopen we over het strand.
Ik mag jou trui aan
en je slaat me in jou armen.
Je tekent onze namen en een hart in het zand.
Nu zijn we bij elkaar.
Ik laat je niet los,
ik laat je niet gaan.
Dat zeg ik jou als maar.
Ik hou echt heel veel van jou.
Jij houd ook van mij,
dat vertel je me steeds weer.
Ik blijf je altijd trouw, dat beloof ik jou.