***
Je adem in mijn nek
tovert kippenvel op mijn huid
Je hand op mijn wang
de condens op de ruit
Het is warm, fluister ik zacht
en ik zie hoe je lacht…wat een pracht
Laat in de avond..twee mensen alleen
waar wil je naar toe schat, waar wil je heen?
Ik laat me leiden…
door jou mannelijkheid
Hopend dat je me snel van deze vurige verlangens bevrijdt
blikken slaan vonken
Ik voel jou en mijn hart bonken
Schat, ik wil hier blijven
hier met jou wil ik geschiedenis schrijven
De nacht nog lang en zacht
eindelijk dan het moment waarop we hebben gewacht
Neem me liefste, zoals alleen jij dat kan
neem me hier en geniet ervan
Uren vrijen we passioneel
de nacht, de liefde en wij vormen 1 geheel
***