***
Ieder keer als ik langskom
val ik in ruzie en een gespannen sfeer
Het is nooit meer gezellig
Nee, dat is het niet meer
De ruzies de gevechten
geen begin en geen eind
De liefde afgebrokkeld
de relatie 1 groot verwijt
Geef niet graag adviezen
over liefde een geluk
Maar gaan jullie zo nog wat verder
dan maken jullie alleen meer stuk
Dus laat elkaar toch los
jullie hebben niks meer te verliezen
Geef elkaar weer de ruimte
om voor een ander leven te kiezen
Te jong om af te stompen
te oud om te geloven in een toverfee
De liefde is gekrompen
en ik weet dat valt niet mee
Maar de pijn zal heus wel stoppen
en een lach komt weer op je gezicht
Blijf niet tegen elkaar aan schoppen
sla het boek toch dicht!
***