Voor mij, van mijn beste vriendin...
**********************************
Een vriendschap als deze
nee, die kom ik nooit meertegen
Nooit zal iemand ooit mij nog
zoveel liefde kunnen geven
In tijden van verdriet
en van ergenis,
weet ik altijd zeker dat
onze vriendschap er is...
Je bent er gewoon altijd
om opte bouwen,
Dat is één ding waar ik zeker
op kan vertrouwen
Zelfs in tijden van blijdschap
en gelach,
laat je me weten dat
ik altijd op je rekenen mag
Soms voel je, je gewoon
niet fijn...
Ik wil je bij deze laten weten
dat ik er ook altijd voor jou wil zijn!!
Kussssss aan mijn beste vriendin!