Even in gedachten..,
Terugblik op de pijn.
Het geen je nooit meer verwachte..,
Het gevoel gelukkig te zijn.
Je probeerde er in te geloven..,
Voelde die duw steeds in je rug.
De tijd is nu verstreken..,
Je gedachtes dwalen terug.
Trots op Jezelf ..,
Gevochten voor waar je in Geloofd.
Steeds de woorden herhalen..,
"het komt goed"
Dat had je jezelf Beloofd.
Na heel wat Verdriet ,Tegenslag en Pech..,
Kijk je eindelijk weer naar voren..,
en denk je "JA.......................
ik wandel eindelijk weer op de Juiste weg !!!