Een zekerheid vol met vragen,
je weet dat je gaat,
na een onbekend aantal dagen,
het leven verlaat.
Dus je verlaat het leven,
bestemming onbekend,
toch heeft een ieder een streven,
Afhankelijk van welke religie je bent.
Maar wat ook je streven is,
oorlog kan toch nooit een middel zijn?
Wie heeft het goed en wie heeft het mis,
blijft tot aan de dood diep geheim.
Dus laat een ieder geloven,
sta op met een lach, geniet van het leven.
Misschien kom je ooit boven,
tot dan kan niemand je zekerheid geven.