Animatie-team: Fero, Nino, Jkboris en 88
*Dit gedichtje gaat over het animatie-team van vakantie*
-Fero: De boccia kampioen... (Boccia is Jeux De Boules)
-Nino: De jongste van het stel en de volleybal-master
-Jkboris: Heeft het hoofd van JK en het lichaam van Boris... vandaar die naam! Hij is zo gek als een deur
-88: Presentator. Hij presenteerde de bingo in 5(!!!) talen. Duits, Frans, Engels, Nederlands en Turks. Zijn lievelingsgetal in het Nederlands is 88.
Het animatie-team
Zit vol met verrassingen
Op de dag sport
En 's avonds iets met zingen
~*~
Fero,
Hij hield iedereen bezig
Met geintjes en grappen
En 's avonds bij de shows
Liet hij ons maar klappen
Op de dag met zijn boccia
Veroverder hij iedereen
Ze wilden allemaal meedoen
Zoals Fero is er geen één!
Nino,
Volleybal was zijn taak
En ook dat trok mensen aan
En al waren het allemaal Duitsers
Mij liet hij niet gaan
Hij werd graag gezien
Door alle kleine meiden
Maar ik was voor hem speciaal
Dat waren nog eens tijden
Jkboris,
Het hoofd van JK
Dat stond al zo raar
Maar met Boris zijn lichaam
Was het een cool exemplaar
Hij was de gekste van het stel
Sloofde zich altijd uit
Ook was hij heel erg sterk
Maar het was een rare snuit
88,
Wie had het ooit gedacht
Eindelijk wat in het Nederlands
88! Is wat je zei
JE zei het op z'n Brabants
Ook dat hoge stemmetje
Zullen we niet vergeten
En je presenteerde alles goed
Echt waar, dat mag je weten
~*~
Ja, het animatie-team
Was beter dan vorige jaren
Jongens, jullie waren super!
Dat kan iedereen verklaren