getaand
getaand door de strijd
het gevecht met zichzelf
sluit zij haar ogen,
rusteloos
aanvaardt zij het dromen
die geen antwoorden schenkt
berust in de keuzes
waar zij zich hervindt
maar niemand begreep
het gekoesterd verlangen
haar toekomst verloor
zij vandaag