Elke dag dat ik dacht
in mijn leven tot nu
dacht ik met verwrongen emotie
dat ik en niemand anders
het zooooo moeilijk had gehad....
Elke dag dat ik sprak
in mijn leven tot nu
sprak ik met zelfmedelij
en stond niet stil
bij het leed wat ik anderen
hiermee berokkende...
Elke dag dat ik leefde
in in mijn leven tot nu
kon ik niet genieten
van alles wat
wel goed en zuiver was
liet ik het verleden
bepalen waar mijn toekomst
terrecht zou komen...
Elke dag dat jij van me hield
in de laatste 18 maanden
probeerde je te praten
mij te doen inzien
dat een nieuw begin
bij mezelf zou starten
niemand dat voor mij kon doen...
Elke dag die jij me hebt gegeven
haal ik nu terug in mijn herinering
koester ik als koud water op een warme dag
haal ik naar boven als ´het even niet gaat´
Iedere traan was niet voor niets,
mijn dank is niet te beschrijven...
Jij accepteerde de tijd
die ik nodig had
en gaf niet op...
Wist dat ik naar buiten moest komen
wist dat ik eens de waarheid moest inzien...
Jij maakte me Dave AGAIN....
You made me come back to earth...
You gave me a place back with God...
Thank you, my guardian angel...
Thank you my love, Senel...
Thank you for everything....