Kracht & Vertrouwen..
Het licht van de zon,
De kracht van de wind,
De druppels van de regen,
Zo is hoe het allemaal begint..
De liefde van God,
Als bladeren van een boom,
soms in vele kleuren en stemmingen,
als een poort dat open gaat in je droom..
Door al die kleine dingen,
Word duidelijk gemaakt,
dat je altijd kan vertrouwen,
dat je iemands vertrouwen hebt dat niet word gestaakt,
Als het even niet meer gaat,
het vertrouwen van God is wat je altijd bij je draagt..