Hartstocht
De opwinding staat te lezen in je ogen
Ogen die mij nog nooit hebben bedrogen
Mijn ogen vragen om meer
Verlangen naar je mond en handen
Je hele jij, keer op keer
Ik dwing je met mijn zwoele blik
in mijn ogen te kijken...
Blos op mijn wangen,
je probeert mijn blik te ontwijken
Dan plots kijk je op,
Een kus, zo zacht en intens
We beginnen ons spel der liefde
Geweldig gevoel, weer volop mens
Onstuimig en vol passie
bedrijven we de liefde zoals wij dat kennen
Het is zo vertrouwd
alleen jij weet me zo te verwennen
Moe maar heerlijk voldaan
laat ik jou arm om me heenslaan
Je fluistert wat hebben we het toch goed samen
En ik kan dat alleen maar beamen
xxx