Roland is een vriend...
die...die naam wel verdiend!
Hij staat altijd klaar...
en is altijd paraat!
Als je hem vraagt om hulp...
kruip hij nooit in zijn schulp!
Hij weet altijd hoe het moet...
en doet het altijd goed!
Het is fijn te weten dat ik alles mag vragen...
hij gaat er nooit over zagen!
Die vriend van ons is jarig...
daarom zijn we zeker niet karig!
We wensen hem alles toe...
van geluk, liefde tot vriendschap toe!
Hij kan van ons krijgen...
een hart vol bloeiend de twijgen!
Bloeiend van vriendschap en genegenheid...
we geven ze hem zonder verlegenheid!
Jammer dat hij er morgen niet zal zijn...
anders was het een waar festijn!
Maar daarom zullen we het zeker niet laten...
en hier onze wensen over maken.
GELUKKIGE VERJAARDAG ROLAND.